2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Warzywa obierz, umyj, oczyść, przełóż do blaszki, polej...
fot. Anna Daniluk

Domowy pasztet z białej fasoli na kanapki. Sprawdź przepis na wielkanocne śniadanie. Goście będą prosić o dokładkę

Pasztet z białej fasoli. Etap 1

Warzywa obierz, umyj, oczyść, przełóż do blaszki, polej olejem i upiecz w 180° Celsjusza przez 30 minut. Po upieczeniu dodaj 20 g masła do smaku.

Zobacz również

Jagiellonia - Korona LIVE! Jedni i drudzy pod olbrzymią presją

Jagiellonia - Korona LIVE! Jedni i drudzy pod olbrzymią presją

Awanse, medale i odznaczenia na Dniu Strażaka. Zobacz kto został uhonorowany

Awanse, medale i odznaczenia na Dniu Strażaka. Zobacz kto został uhonorowany

Polecamy

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Kleszcze afrykańskie w Polsce! Jakie choroby przenoszą?

Kleszcze afrykańskie w Polsce! Jakie choroby przenoszą?

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów