MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi umyj i odłam zdrewniałe końcówki. Jeśli chcesz, by...
fot. Katarzyna Puczyńska

Apetyczne szparagi z boczkiem i jajkiem. Usmaż znakomite danie na początek dnia. Zapisz ten przepis, aby zrobić wrażenie na rodzinie

Szparagi z boczkiem i jajkiem. Krok 2

Szparagi umyj i odłam zdrewniałe końcówki. Jeśli chcesz, by szparagi w daniu były bardzo miękkie, zagotuj wodę z łyżeczką soli i cukru i wrzuć szparagi do wrzątku na 2 min. Odcedź.

Zobacz również

Złoto dla AWF Kraków, Joanna Zawadzka z nagrodą im. Jadwigi Jędrzejowskiej

Złoto dla AWF Kraków, Joanna Zawadzka z nagrodą im. Jadwigi Jędrzejowskiej

Rycerze na Zamku Lipowiec w Babicach. Zobacz zdjęcia

Rycerze na Zamku Lipowiec w Babicach. Zobacz zdjęcia

Polecamy

Zjesz i przepadniesz. Najlepszy dip serowy, jaki zrobisz w swoim życiu

Zjesz i przepadniesz. Najlepszy dip serowy, jaki zrobisz w swoim życiu

Horror w ulubionym wakacyjnym kraju Polaków! Nie do wiary, co znalazły dzieci!

Horror w ulubionym wakacyjnym kraju Polaków! Nie do wiary, co znalazły dzieci!

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca